Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2011

Why Are You So Fluffy , Robin ?

Assalamualaikum guys and gugurls . Selamat Hari Raya Aidil Adha .
Two days in row ; Ahad & Isnin . Sangat busy dan penat .




Jadual :


Ahad - Nasi Impit dengan Kuah Kacang .
Isnin (Today) - Nasi Lemak (makan pagi) + Mee Kuah Daging (sebelah tengah hari hingga ke malam ni) (Yummy! Dua-dua sedap sehingga makan pun bertambah-tambah) Oh no , memang berat akan naik T.T




P/S : saya hanya pembantu di sebalik tabir di dapur . main actress - my mom . haha . she cook a lot . Dua hari berturut-turut . Wish could be like her someday . Or maybe , in a better version . My own version . Syahirah Khalib , isteri mithali , amin .. Insya-Allah . Sape tak nak jadi isteri dan ibu mithali .




---------------------------------------

Okay , takde kaitan pun dengan tajuk entry ni bukan ? Sebab main point entry ni adalah kat perenggan ni . Haha . Si Robin sangat fluffy dan sangat sedap dipeluk-peluk bagai teddybear . (tak kisah dah Robin kotor ke tak , sebab memang dah lama memendam rasa ; geram sangat nak dukung and …