Skip to main content

Why Are You So Fluffy , Robin ?

Assalamualaikum guys and gugurls . Selamat Hari Raya Aidil Adha .
Two days in row ; Ahad & Isnin . Sangat busy dan penat .




Jadual :


Ahad - Nasi Impit dengan Kuah Kacang .
Isnin (Today) - Nasi Lemak (makan pagi) + Mee Kuah Daging (sebelah tengah hari hingga ke malam ni) (Yummy! Dua-dua sedap sehingga makan pun bertambah-tambah) Oh no , memang berat akan naik T.T




P/S : saya hanya pembantu di sebalik tabir di dapur . main actress - my mom . haha . she cook a lot . Dua hari berturut-turut . Wish could be like her someday . Or maybe , in a better version . My own version . Syahirah Khalib , isteri mithali , amin .. Insya-Allah . Sape tak nak jadi isteri dan ibu mithali .




---------------------------------------


Okay , takde kaitan pun dengan tajuk entry ni bukan ? Sebab main point entry ni adalah kat perenggan ni . Haha . Si Robin sangat fluffy dan sangat sedap dipeluk-peluk bagai teddybear . (tak kisah dah Robin kotor ke tak , sebab memang dah lama memendam rasa ; geram sangat nak dukung and peluk-peluk sebab gebu , comel , buntat dan wahwahhh cute !)



Robin yang buas dan nakal . 



Sigh . Saya suka kucing sangat-sangat . Comel >.< !





Comments

Ammar Rosli said…
ouh ni namo robin..mace dale cito batman jah ==' haha tp meme fluffy lah bulu dio ..hoho
Syaira Kayy said…
haha kn kn kn , muka pun manje >.< haha
Syimir said…
asal kucin tu digilis tayar basikal?..hehee
Ammar Rosli said…
ha'a memang pon nampok macam manje jah..:)
Ammar Rosli said…
tp sungguh lah dia pnya fur tuh memang napok fluffy
Anonymous said…
syimir : bukan kite yg gilis , hahaha dy yg main2 bwh tyr basikal hak3 .. haha
Anonymous said…
ammar : hhhahaah tula . robin , kucing jantan yg cute dan manje2 haha
Ammar Rosli said…
aik dh jd anonymous
Syaira Kayy said…
haha sbb bukak guna pc bukan lptop ambe.
Syaira Kayy said…
haha hom3 . ni bru guna lptop :)
Ammar Rosli said…
ya2 ic ic..haha welcome back then
Syaira Kayy said…
hahaha yeah yeahhh .. tenkiu
Ammar Rosli said…
welcome2 haha remember2 live your life haha..pkul 4 pagi kot =='
Ammar Rosli said…
This comment has been removed by the author.

Popular posts from this blog

Bila Kau Makin Tua

Masa sekolah kau tak sabar-sabar nak habiskan sekolah dan jejak kaki keluar
Bila masuk uni @ kolej kau sedar hidup tak seindah drama TV
Masuk semester akhir kau dah mula berkhayal kerja dapat duit sendiri, boleh beli sana sini, enjoy!
Dah bergraduasi kau dah mula pening cari kerja, mau bayar hutang pengajian keliling pinggang
Tapi sedih peluang pekerjaan makin nipis, graduan berduyun tak macam zaman dulu
Masa ni kau rasa nak jadi budak balik, takde masalah, tak fikir nafkah, tak fikir masalah.


New Awkward Life

Heyya. Im having my semester break now. it will be about two months. Currently i am having my practical training. Strange to blend in in working environment but somehow i manage to go through for two weeks now. And the sisters and brothers are so friendly..thank you ;))


During my free time i spend my time playing Phoenix Wright Ace Attorney game. I has finished the first squeal. Now playing the second sequal on second issue concerning Maya and the nurse ghost. I stopped yesterday cz i am toooooo tired. Today I spend most of my time listening to smooth/slow jazz and watching Pinocchio *K-drama* Thumbs up ;)


Im not feeling so well. Feeling sick ;(
FYI its been a while i stopped playing The Sims 3 since i sent my laptop for cleanup *formatted*. Maybe i'll reinstalled em later. For now i have The Sims 4 installed but I've been focusing on other things. Mybe start focusing on building my life. And start leaving behind games and childplay.